Tuulivoimaloiden havainnekuva

Tuulivoimaloiden havainnekuva

sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Aika kommentoida kaavaa - Joutsjärvi, Ala-Vehkajärvi, Enojärvi, Keihäsjärvi, Nuormois-järvi, Uurajärvi, Majutvesi, Luotikas, jne

Nyt on aika kommentoida tuulivoimakaavaa. Muistutuksen Rekolanvuoren tuulivoima yleiskaavaan voi tehdä 5.3.2021 klo 15 mennessä sähköpostiosoitteeseen kirjaamo@sysma.fi.

  • Nimi ja kiinteistön osoite muistutukseen ja kommentti perusteluista

Mille järville tuulivoimalat näkyisivät maisemassa? Vuoden 2015 hakemuksessa voimaloiden kerrottiin näkyvän ainakin seuraaville järville (kts. alla oleva kuva): Joutsjärvi, Ala-Vehkajärvi, Enojärvi, Keihäsjärvi, Nuormois-järvi, Uurajärvi, Majutvesi ja Luotikas. 


Nykyisessä hankkeessa suunnitellut voimalat ovat vuoden 2015 hankesuunnitelmassa määriteltyjä voimaloita korkeampia ja näkyvät näin ollen kauemmas, mutta niitä on vuoden 2015 hankkeeseen verrattuna yksi vähemmän. Nyt suunniteltujen voimaloiden tarkat sijainnit löydät seuraavasta kunnalle jätetystä dokumentista.

Karttapohja on vuoden 2015 Terrikorven tuulivoimaloista Sysmän kunnalle jätetystä dokumentista (emme ole löytäneet materiaaleista käynnissä olevalle hankkeelle vastaavaa päivitettyä kuvaa). Lisää havainnekuvia löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti